logo
امروز : جمعه ۲۴ مهر ۱۴۰۵ ساعت ۱۹:۲۹
[ شناسه خبر : ۵۴۷۹۶ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
امام جمعه موقت زنجان:

رژیم صهیونیستی ریشه فساد جهان اسلام است

رژیم-صهیونیستی-ریشه-فساد-جهان-اسلام-است
امام جمعه موقت زنجان گفت: رژیم صهیونیستی ریشه فساد و دشمنی با جهان اسلام است و بر ضرورت مقابله، ایستادگی و اتحاد مسلمانان در برابر این تهدید تأکید می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ حجت‌الاسلام میریعقوب موسوی در نماز جمعه این هفته شهر زنجان با تأکید بر نقش تعیین کننده تربیت صحیح در شکل‌گیری شخصیت و رفتار فرزندان اظهار کرد: آموزش قرآن کریم و پرورش کودکان همراه با ادب و اخلاق، از مهم‌ترین وظایف والدین به شمار می‌رود و کوتاهی در این زمینه، آثار زیانباری بر آینده جامعه برجای می‌گذارد.

بیشتر بخوانید

وی در ادامه با اشاره به مسئولیت متقابل فرزندان در برابر پدر و مادر افزود: اطاعت از والدین تا زمانی واجب است که به نافرمانی از خداوند منجر نشود؛ چراکه هیچ اطاعتی نمی‌تواند بر فرمان الهی مقدم شود.

‌امام جمعه موقت زنجان همچنین با اشاره به جایگاه رفیع حضرت زینب کبری (س)، بر ضرورت الگوگیری از شخصیت و سیره عملی آن بانوی بزرگوار تأکید کرد و با اشاره به موضوع نامگذاری ایشان، انتخاب نام نیک را از حقوق مسلم فرزندان برشمرد و آن را در ساخت هویت دینی و اخلاقی نسل آینده مؤثر دانست.

‌وی در بخش دیگری از سخنانش با تشریح مفهوم جهاد با مال و جان بیان کرد: همه افراد از توانایی جسمی یکسانی برای حضور در میدان جهاد برخوردار نیستند، برخی قادر به حضور مستقیم در میدان نیستند، اما از امکانات مالی بهره‌مند بوده و می‌توانند با صرف مال خود در این مسیر مشارکت کنند و از اجر و پاداش الهی بهرهمند شوند.

‌موسوی با اشاره به وعده‌های الهی برای مؤمنانی که در راه خدا تلاش می‌کنند، بخشایش گناهان، ورود به بهشت و بهرهمندی از مسکن‌های پاکیزه و نعمت‌های الهی را از جمله این پاداش‌ها دانست و شهادت در راه خدا را از بالاترین مراتب فداکاری و ایثار برشمرد.

‌وی با تأکید بر ضرورت همدلی و اتحاد در جامعه بیان کرد: مردم باید با همفکری و همکاری در برابر دشمنان ایستادگی کنند و از هرگونه تفرقه و اختلاف که زمینه نفوذ دشمن را فراهم می‌کند، بپرهیزند. 

 امام جمعه موقت زنجان همچنین بر ضرورت مقابله با رژیم صهیونیستی و آنچه ریشه‌های فساد و دشمنی با جهان اسلام خواند و تأکید کرد.

‌وی با اشاره به انواع جهاد از جهاد ابتدایی و جهاد دفاعی سخن گفت و تصریح کرد: جهاد دفاعی هنگامی مطرح می‌شود که سرزمین، شهر یا جامعه‌ در معرض تجاوز و تعدی قرار گیرد و در چنین شرایطی دفاع از سرزمین و مقابله با متجاوزان اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کند و افراد توانمند باید در حد استطاعت خود در این مسیر مشارکت کنند.

 موسوی در بخش دیگری از سخنانش به موضوع محدودیت‌های مربوط به حجاب در جمهوری آذربایجان پرداخت و با اشاره به مسلمان بودن اکثریت مردم این کشور، اعتراضات به این محدودیت‌ها را ناشی از باورها و اعتقادات دینی مردم دانست.

‌وی با بیان اینکه اعتراضات مردم جمهوری آذربایجان به مسائل اعتقادی و مذهبی آنان مربوط است، نسبت‌دهی این اعتراضات به دخالت ایران و ترکیه را رد کرد و تأکید داشت: این واکنش‌ها از باورهای دینی مردم این کشور سرچشمه می‌گیرد.

‌امام جمعه موقت زنجان همچنین با اشاره به طرح موضوع صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان، بر اهمیت توجه به حجاب، حیا و عفت تأکید کرد و خواستار توجه بیش‌تر به ارزش‌های اخلاقی و اسلامی در تصمیم‌گیری‌ها و سیاستگذاری‌های فرهنگی شد.

‌وی با اشاره به ولادت حضرت زینب کبری (س) به اقدامات مرتبط با توسعه اماکن زیارتی اهل بیت (ع) پرداخت و از نقش شهید قاسم سلیمانی در زمینه‌سازی و پیگیری این اقدامات یاد کرد.

‌موسوی با اشاره به ساخت صحن حضرت زینب (س) در کربلا، این پروژه را از اقدامات مهم و ماندگار در حوزه توسعه اماکن زیارتی دانست و با بیان اینکه طرح در مرحله تکمیل قرار دارد، بر ضرورت مشارکت و همراهی مردم و مسئولان برای پیشبرد هرچه سریع‌تر آن تأکید کرد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر